Tilbud

Opplev Gdansk med oss!

Vi snakker flytende norsk! Gdansk With Us DMC tilbyr utflukter og turer i Gdansk, Tri-city området og hele Polen. Du kan velge mellom gåturer i gamlebyen i Gdansk, bussturer i Trippelbyen og forskjellige gruppeaktiviteter. Sjekk tilbudet vårt.

Vi kan også være behjelpelige med diverse tjenester som faglige besøk, firmaturer, transport, hotel og restaurant bestilling,  Gdansk With Us DMC lager et reiseprogram fra A til Å. Med oss får du mer enn bare sightseeing – besøket ditt blir en velykket opplevelse! Ta gjerne kontakt for et uforbindende tilbud eller kreative forslag på aktiviteter.

Båtturer

2-3 timers båtturer i Gdansk, Sopot og omegn

Vi tilbyr to typer båtturer: båtcharter og guidede turer på rutebåter (båttrikk til/fra Sopot, Hel; sjørøvereskute til Westerplatte). 

Gdansk With Us tar seg ikke av billettsalg til enkelte turister. Vi inkluderer billetter i båtturer med guide service på norsk / engelsk. Sjekk tilbudet vårt:

Charter båtturer, med eller uten guide, også med drikke og catering:

– En båttur til Westerplatte/Sobieszewo og tilbake (opp til 6 personer, uten tak). Båten leier man uten skipper / styremann og kjører den selv! Turen er også mulig med en norsktalende guide. Mellom 2 og 3 timer, avhengig av rute. 

– Seilbåtturer / Motorbåt – alltid med en skipper. Charter leie til grupper mellom 6 – 20 personer på én båt.

båttur gdanskbåtturer gdansk

båtturer gdansk

Gdansk With Us DMC boat trip

Vi tilbyr også guidede turer på rutebåter fra Gdansk til Westerplatte (sjørøvereskute), og til Sopot og Hel (båttrikk/ferje).

Det er en flott løsning til mindre grupper / familier som ønsker å ta en båt til Sopot med en norsktalende guide til rimeligere priser. Ønsker du et tilbud på en båttur med guide, vennligst ta kontakt for nærmere informasjon og aktuelle priser.

 

Bli med på en båttur i Gdansk –  du får en ny opplevelse av å se gamlebyen fra vannperspektiv. Gamle pakkhus, heisekranen, verft, store skip, befestninger og mer. Nyt cruise og slapp av på tur med oss! 

 

Rebusløp

Rebusløp på norsk er en flott og morsom måte å utforske byen på. Finn ut […]

Sykkeltur

Sykkeltur fra Gdansk til Sopot eller omvendt med en norsktalende guide. Gdansk har et meget […]

Båtturer

Vi tilbyr to typer båtturer: båtcharter og guidede turer på rutebåter (båttrikk til/fra Sopot, Hel; sjørøvereskute til […]

For barn og ungdom

Familietur eller kanskje en klassetur til Gdansk?  Barn i Gdansk kan finne på mye interessant. […]